Andris Ronis Čudars Liepa - Krāpšana

Mīļie cilvēki, vēlos Jūs brīdināt par Andri Roni/Čudaru/Liepu vai vēl sazin kādu uzvārdu, kas viņam ir kurš uzrunāja mani facebook grupā – apsolot, ka salabos man mašīnai kārbu pa 500 eur un viss būs kārtībā. Dzīvojas viņš pa Tukumu, uzdodas , ka ir no Ard servisa ( vēlāk uzzinot, ka tāds nemaz nepastāv ) un komunikācija vienmēr caur šo telefona nr +371 22014640 - Diemžēl facebook nav nevienas informācijas par viņu un sūdzības – tādēļ gribu brīdināt citus, lai citi paliek ar veseliem nerviem un naudiņu kabatā. Cilvēkam sestdien iedevu mašīnu, aizbraucot mašīnai pakaļ – secinājums , ka kārba nav salabota un kilometrāžā ir nācis klāt +700 km. Atbilde par kilometrāžu bija, ka mašīna stāvējusi uz pacēlāja. Pēc dubļu kārtas aiz mana bampera un pēc salona smakas, kas smirdēja pēc mīzeļiem, cigaretēm un bezpajumtniekiem es nebrīnos ja viņš tur ir vēl gulējis. Kārbai neviena skrūvīte pat nav aiztikta un cilvēks vēl prasīja no manis 400 eur, lai nomainītu muftu uz ko es nepiekritu. Protams mana vaina, ka maksāju priekšapmaksā, bet nu mācamies no savām kļūdām. Nauda tika sūtīta gan Aigaram Enģelim, gan Andrim Ronim. Kur mana mašīna ir bijusi visu šo laiku nevienam nav zināms, ja tomēr kāds vēlas sīkāku informāciju tad es privāti varu nosūtīt. Mācamies no savām kļūdām un brīdinam citus! 😊 Un Mīļo Andri es zinu, ka Tu šo ar saviem narkomānu draudziņiem lasi – tā kā nelasi manas ziņas un necel telefonu, tad novēlēšu Tev vēlreiz katru dienu izkāpt ar kreiso kāju no gultas āra un abas spilvena puses siltas.