Andreja pumpura Rīgas 11. Pamatskola - Gribās nošauties
Katru rītu kad es pamožos un atapos ka man jāiet uz skolu un es gribu raudāt, nē nu zb skola tik sasodīti maza ka es sajūtos takā skudra skudru pūznī un garderobē ir tik daudz drūzmēšanās un kliegšana ka es gribu vienkārši iebelst tuvākajam sestklasniekam pa Pauri no dusmām, ēdnīcā man piespiež sēdēt blakām klases klaunam jo es esmu vienīgais cilvēks kurš kārtīgi nomazgā savas rokas pie tām trīm izlietnēm un esmu pārāk lēna lai dabūtu būlciņu vai zin kad makaroni ar sieru ir es vienkārši ēdu faking 80% ūdens zupu un iekšā raudu jo visu maizi jau paņēma un palikuši tikai sūdīgie āboli, labi matemātika it norm, latene norm, bioloģija... Nu zin.. Bioloģija ir vnk bioloģija.. , sports norm, vizuālā norm, ģeogrāfija kaut kāds sūdz ar to viju melni zb ko viņa aizvien dara šajā skolā, mūzika norm, kriev val norm, datorika vnk špiko, teātru vnk špiko, angļu valoda... Man ir reālas šausmas iet uz angļu valodu un dzirdēt kā zommere brēc uz idiņiem un ja tev iepīkstas telefons kastītē tev dzīvē beigusies ja esi veiksmīgis skrien un lūdz dievam priekš piedošanas, literatūra ir norm izņemot tās 8 darbu lapas kuras tika iedotas pa 1 nedēļas brīvlaiku nē nu kas pie velna!? !? Es gribu brain rotot bet man jāraksta pa miķeļiem johaidi, iedomājies būt zubrīte visu savu dzīvi bet tad tava klase ir kaut kāds dauņu bars un tad tevi pārsēdina uz katru stundu pašā aizmugurē kur neko neredz un nedzird ar edgaru kuram dusmas problēmas un liek tev gribēties nošauties katru reizi kad viņš ierunājas, tāpēc tu viņam ļoti skaidri un gaiši pasaki lai dara to ko uzdod un tad viņš uzbrēc un tu paņem zīmuli un iemauc to viņa tukšajā pakausī un izlec ārā pa logu, nu okei varbūt tā zīmuļu daļa nenotika bet viņš lika man raudāt no dusmām😔🙏, dažreiz man šī skola tik šausmīgi besīj ka man ir vairāk griezumi uz ķermeņa nekā zināšanas manā maziņajā galvā, arī wtf es nevelkāšu to stūlbo emblēmu apkārt man katrā kreklā ir tagad Caurumi man, a jā pieminot ka esmu zubrīte vai tu zini cik jauki ir iet uz matemātikas olimpiādi katru otro mēnesi un pēctam uz angļu bet tikai lai uzzinātu ka tev ir vienkārši parasta cilvēka zināšanas un tev nākam otrdien vajadzēs rakstīt konsultācijās to pārbaudes darbu kuru tu nokavēji jo tērēji 5 stundas uz "ar kādu četru dažādu naturālu skaitļu reizināšanu var dabūt 414? - nosauc visus variantus! " un pat nesāc ar ansambli. Nekad. Nekad nekad nekad savā mūžā nepierakstaties ansamblim tev vajadzēs gaidīt pēc stundām tikai lai dziedātu tev vajadzēs iet uz skolu 7: 40 tikai lai dziedātu un tad tev skate, tad tev koris pienāk un piespiež iet korī jo viņiem "skatē nav pietiekami bērni" aizveries. Es sevi nošaušu pirms es aiziešu uz vēl vienu skati tu zini cik šausmīgi ir kad tu tik ļoti mēģini nodziedāt 2. Balsi bet tu vienkārši nevari un tev bļauj un bļauj un bļauj bet tu nevari atteikties jo viņiem nav citu 2. Balšu dziedātāju es tik šausmīgi gribu nomirt es vairs nevaru izturēt es tik ļoti mēģinu neraudāt ansamblī kad Saka man dziedāt skaļāk un tu vēl saki man uz kori!? !? Man pirmdienās būtu 6 stundas bet nē man pēctam 7. Brīva 8. Matemātikas fakultātīvs un pēctam nezin cik ilgi tā skolotāja gribēs dziedāt ziļotas zaļotas Eglītes, faktiski ko es saku ir ja tu gribi šiet mācīties un tu rubij lietas un skolotāji tev nāk klāt saki nē es nevēlos. Vai vienkārši paņem pistoli uz skolu un visus skolotājus un sestklasniekus nošauj tā arī laba ideja.