Andelemandele.lv - Portāla bezdarbība, krāpšana
Portāls andelemandele.lv par sludinājuma ievietošanu iekasē diezgan lielu samaksu pretī nesniedz
pat elementāras atbildes, tas attiecās arī uz tehniskām kļūdām.
Pirms izmaiņu veikšanas neviens lietotājs netika brīdināts par vairākām funkcijām kas šobrīd
tiek liegtas un vairs nebūs pieejamas.
Nauda protams par sludinājumiem tika iekasēta, pakalpojumi savu sludinājumu jebkādai rediģēšanai
vairs nav pieejami.
Krāpnieki
Inga Cepurīte-tirgo nonesatas lupatas,naudu nem tikai par brendu!
Šis portāls ir sektantu portāls. Iekasē naudu, bet tad nepamatoti to dzēš vai bloķē. Uz vēstulēm neatbild, tā portāla, dīvainā īpašniece!
Jā, serviss ir pilnīga nulle. Tik naudu iekasē, nodokļus nemaksā, lietotājus ignorē kā totālas nulles. Līvai galvā sakāpis.
Cien. līga855 un citi!
Ja esat sazinājušies ar portāla administrāciju, mēs noteikti atbildam.
Atbilde tiek sniegta 48 stundu laikā (izņemot, ja pa vidu ir brīvdienas vai svētki). Atbilde tiek nosūtīta uz lietotāja profilā reģistrēto e-pastu.
Diemžēl, no mums neatkarīgu iemeslu dēļ, dažkārt mūsu atbildes nonāk pie mēstulēm. Šajā gadījumā varam ieteikt uzturēt kārtību savā e-pastā un cītīgāk to pārbaudīt. Rekomendējam pie filtriem norādīt, ka e-pasti no portāla andelemandele.lv nav mēstules.
AndeleMandele administrācija
Kapēc netiek bloķētas pērles profilā Jana H , Rūta Rotbaha utt ?! esmu reizes 10 ziņojis andelmandele administrācijai ! Mēsls ne portāls !
Neko nepērciet no pārdevējas Marta Tomsone. Preci ne izsūta, stāsta ka nebija laika un drīz izsūtīs, bet nekā.
Jana ir viņas draudzene, tāpat kā citi lietotu apģērbu veikalu īpašnieki! Tāpēc tas portāls paredzēts tikai viņas draugiem.