Akhtamar - Ēdiena kvalitāte un apkalpošana
Ļoti iepatikās Šašliks Daugavpils pilsētas svētkos, pats Saimnieks cepa un garšīgi paēdām, bet... kad nolēmām apmeklēt Restorānu Rīgā Matīsa ielā bija liela vilšanās.
1. Tas kas parādīts Menue, nav pieejams, jo vistas gaļa esot aizvesta uz citu pasākumu un pietrūkst garšvielu citu ēdienu pagatavošanai. Pie tam par to paziņo, pēc pasūtīšanas un gaidīšanas pie vīna glāzes.
2.Jēra gaļa (15 EUR) bija apdedzināta un daudz kaulu, pēc kuras pus dienu dedzināja kuņģus.
3. Liellopu gaļa garšoja pēc sālītas pārpiparotas Burgergaļas, kad bija ietīta sausā lavašā bez mērces un dārzeņiem.
4. Oficiants traucē ēst, jo nāk pārāk bieži klāt un vis ko prasa, dakšiņu noliek uz galda turot pirkstos ēdamo galu, rokas smird pēc cigaretēm, traukus novāc nepagaidot kamēr paēd abi.
5. Restorāna glītais izskats neiet kopā ar apkalpošanas kultūru un ēdiena kvalitāti/
6. Samaksājām par 2 porcijām - 43 EUR, ko vajadzēja kompensēt ar diētisko jogurtu, lai saremontētu kuņģi.
Pievienot komentāru