VIVA Latvia SIA - Neesmu sanemusi preci
Labdien, Vēlos atrisināt radušos situāciju ar manu pirkumu OI/8064/44206. Es neesmu saņēmusi ne preci, ne arī iepriekš samaksāto naudu par to - par naudas atgriešanu mēs iepriekš bijām jau vienojušies e-pasta sarakstē. Ja tas netiks izdarīts šīs darba nedēļas laikā, tad sazināšos ar savu Banku par naudas atgriešanu. Cerot uz saziņu, Olesja
Jāraksta pieprasījums uz veikala e-pastu.
Savukārt šeit jāraksta, kas ir atgadījies un kāpēc vēlaties sūdzēties.
Rēķinies ar to, ka tu savu naudu esi noskalojis podā, neredzēsi ne mantu, ne naudu! Apsveicu!
Man šobrīd ir pilnīgi tāda pati situācija - samaksājis esmu, bet preci neesmu saņēmis. Piegādi pārcēla, tagad nereaģē vispār!
Arī es neesmu saņēmis nedz preci, nedz naudu. Uzrakstīju iesniegumu policijā, ir uzsākta krimināllieta. Iesaku jums rīkoties tāpat!
Līdzīga situācija ar šo uzņēmumu :), Izskatās, ka es biju tas kas iemaksāja viss vairāk un viņi nolēma zibenīgi pārrakstīt valdes locekļus un sveikā tikt cauri. Iemaksāju 15096 eiro, atgrieza 2000 eiro, pārējais uzkārās uz nenoteiktu laiku :), kādreiz pieķeršos šai lietai nopietnāk, atradīšu šos valdes locekļus un novilkšu abiem bikses. :)