1A Serviss SIA - Krāpšana, slikts serviss
Tika izīrēta piekabe/treileris. Vēl nenonākot galapunktā treilerim uzsprāga riepa. Uzreiz tika noziņots un viss it kā kārtībā. Labi, ka piekabei bija rezerves ritenis. Atradu izbraukuma servisu, cilvēki atbrauca, nomainīja, samaksāju no saviem personīgajiem līdzekļiem - viss kārtībā. Viņiem pat neprasīju segt nekādus izdevumus priekš izbraukuma servisa.
Joki sākas kad tiek atgriezta piekabe un paziņots ka drošības nauda netiks atgriezta (100EUR) un ka tā vispār esot mana problēma, ka piekabei sabojājusies riepa. Man esot vēl papildus jāpiemaksā par jaunas riepas montāžu.
Skaidrs, kārtējais krievu kantoris kas strādā uz apčakarēšanu.
NEKAD NEŅEMIET PIEKABES UN AUTO NOMĀ NO ŠIEM CILVĒKIEM. PILNĪGA UN ABSOLŪTA VIENALDZĪBA, PRETĪGA KLIENTU APKALPOŠANA. DABŪJU KĀRTĪGU IEBERZIENU.
Bildēs zemāk varat apskatīt kā izskatījās riepa. Parunājot ar džekiem, kas mainīja rezerves riteni tika konstatēts, ka riepa jau bija zem katras kritikas. Veca, cieta gumija, riepas iekšpuse nodilusi gluda, kas vien jau parāda to, ka šie cilvēki nedomā par citu cilvēku drošību. Jāpiemin, ka treileri īrējām ar meitiņu (3gadi). Labi, ka brīdī kad riepa sprāga braucām relatīvi lēni un mašīnu nesanesa.
VĒLREIZ ATGĀDINU. NEKAD NESTRĀDĀJIET AR ŠO KANTORI! VIENI VIENĪGI APČAKARĒTĀJI!