www.sudzibas.lv Xparts.lv Ārprātīgā attieksme

Xparts.lv - Ārprātīgā attieksme

Pasūtītās oriģinālais detaļas 19.04.2024, uzreiz samaksāts. Piegādes laiks 7d. D. Pēc noteikta laika uzrakstīju epastu ar jautājumu kur prece, klusums. Pagaidot vēl reiz uzrakstīju web čata arī klusums. Man itkā nedega bija vēl lieldienas, domāju ka atnāks tā atnāks. 10 māja saprotot ka neviens man tā arī neatbild un preces status nemainās piezvanīju pats. Teica ka nodos info tālāk un sazināsies. Tad atnāca epasts kur teikts ka kautko trūka un tuvākajā laikā saņems un aizsutis pakomata. 16.05 uzrakstīju vēl reiz atkal klusums. Šodien piezvanot atnāca izziņa ka nevar sazvanīt viņus līdz 23.05 rakstiet e-pastā, atbildēsim.
Lūdz šim sūtīju caur viņiem orig. Detalas. Bet šis pasūtījums bija pēdējais. Tagad jācīnās par naudas atgriešanu vai pasūtījuma saņemšanu.

R

( ( ͡❛ - ͡❛) 20.05.2024

.. un tad vēl viņi brīnās, kurš krāpniekiem nopludina datus ar telefonu, vārdu uzvārdu un adresi.

R Romualds S. 20.05.2024

Man nav žēl. Lai zvana. Labprāt parunāsim. Tikai lai jums būtu miers noblurešu ))

( ( ͡❛ - ͡❛) 20.05.2024

Tad jau labi, ka neiebilstat. Lūdzu neaizmirsties laicīgi nomaksāt kredītu, kuru, IESPĒJAMS, atļāvos Jūsu vārdā noformēt.. .

X xparts.lv 24.05.2024

Labdien, dažreiz arī mūsu piegādātāji mūs pieviļ.
Preces ir nosūtītas klientam.
Ļoti atvainojamies par sagādātajām neērtībam.

R Romualds S. 24.05.2024

Šodien saņēmu preci. Gadās visādi, bet ka arī rakstīju jums e-pasta galvenā problēma bija komunikācija ar jums un sapratne kas vispār notiek ar pasūtījumu. Kad no aizsutitam 3 vēstulēm atbilde tā arī neatnak tas nav normāli. Preces kvalitātei nebija un nav pretenziju.
Paldies ka vis atrisinājās bet par meneša gaidišanu varēja kaut piedāvāt kādu kuponu vai kodu nākamajam pasūtījumam. Bet saņēmu tikai apvainojumus.

M mahal 01.03.2025

Kur Jūs kāds apvainoja ? Vairāk liecies pēc sievišķa menstruāciju laikā. Pīrādziņu nabadziņam neiedod. Taču vari pirkt detaļas pie dīlera par 3x augstāku cenu un būs tev birojs/ epasts/ sektetāres un kafiju vēl iedos. Bet tu pērc kur lētak un tad kā princese jūties pievilts.

Adekvāts esi?
Kad sūti OEM detaļas nav starpības kur to sūtīt, te nav lētākā cena. Meklēju vietu caur Google un jau bija pieredze šajā veikalā. Bet pēdējā reize attieksme krietni atšķiras. Neviens neatbildēja ilga laikā, paveicās ka varēju gaidīt. Sūdzības bija iemesls lai citi zinātu ka tā var būt, un saņemt kaut atbildi no veikala. Ja veikals piedāvā pakalpojumu un ir saziņas lapā tad tai jāstrādā normāli, neesam akmens laika, komunikācijai jābūt.
Jau sev visi aizmirsa par šo. Par vēlu esi pamodies ar savām komentāriem. ))))

krāslavietiss 01.03.2025

Piemērs. Ja es eju tehnisko, man iedot melno uzlīmi uz mēnesi. Sasūtu detaļas, kurām pēc 7 dienām jābūt atnākušām, lai varu sākt skrūvēt. Protams, ka būs zināma neapmierinātība, it īpaši, ja nevar sakontaktēties. Mahalam menstras pašam traucē.

Adekvāts esi?
Jau sev visi aizmirsa par šo. Par vēlu esi pamodies ar savām komentāriem. ))))

M mahal 01.03.2025

ko tur murgo, sutiju no viniem viss divas dienas atnaca. orginalajam detalam ir tada nianse ja vinas nav vienam tad vinas nav ari citiem pat dilerim jo visi izmanto vienas un tas pasas noliktavas. tikai dazadi uzcenojumi un pec sita čīkstuļa vnk xparts iekrita… būtu citur sūtijis pa lielāku cenu nekas tur diži nemainītos. izmantoju un izmantošu šo veikalu. cena un apkalpošana - viss ok.

R Romualds S. 01.03.2025

Palasī par ko iet runa. Ja nelasi un nez par ko iet runa labāk neraksti. ). Esmu ne pirmo reizi sūtījis OEM detaļas un zinu sistēmu. Ja detaļas nav ražotāja noliktavā tad neviens tev to nepārdos. Ja nezini, pamēģini kaut reizi pasūtīt))). Ko tev tā cena nedod mieru ))) ļoti gribas piepisties? Es gribētu redzēt tavu reakciju kad tu mēnesī gaidi detaļas, mašina stāv un nevari saprast vispār būs vai ne. Es pats sutu tālāk no viņiem, iet runa par konkrēto situāciju.

krāslavietiss 01.03.2025

Nedēļa līdz divām daļai detaļu ir normāla prakse. Katram autiņam tie piegāžu laiki atšķiras. "Viss divās dienās atnāca"ne vienmēr ies cauri.