www.sudzibas.lv T/C Alfa un Narvesen T/C Riga Plaza Slikts serviss, nepareizā amata izvēle

T/C Alfa un Narvesen T/C Riga Plaza - Slikts serviss, nepareizā amata izvēle

Labdien,
ilgi domāju vai rakstīt šo sūdzību vai nē, bet tomēr sapratu, ka dažiem cilvēkiem un to uzņēmumu vadībai ir jāapdomā vai šie darbinieki ir tiesīgi būt par pārdevējiem. Tāda sajūta, ka iepriekšējās dienas vakarā jūs neielaida klubā vai jūs katru dienu ar kreisu kāju izkāpjat no gultas. Jūs nemīlat savu darbu un šiem darbiniekiem vajag 100% mainīt savu darbu. Pēc jūsu veikala apmeklējuma reāli sabojājās garstāvoklis uz pāris stundām. Nepieklājīgi, kašķīgi, augstprātīgi cilvēki. Piemēram par narvesen pārdevēju, ja es redzu, ka viņa strādā, es vienkārši eju garām un nepērku kafiju, jo zinu, ka atkal "izleks" kaut kādi brīnumi. Es ļoti ceru, ka šos darbiniekus atlaidīs vai varbūt viņi paši aizdomāsies, lasot šo sūdzību un nomainīs savu profesiju, piemēram, par grāmatvedi vai kādā rūpnīcā, kur nav tiešais kontakts ar cilvēkiem.
Es konkrētāk neiedziļināšos katra cilvēka un uzņēmuma darbinieku attieksmē un kas ir viņu problēma, bet ja ir vēl kāds, kurš šim piekrīt - dodiet zināt, lai šo uzņēmumu vadība atlaiž šos personāžus.
1. Tavex (kad bija vaļā pie "c" ieejas, kurš vairs alfā nav un tagad tas džeks strādā t/c akrapolē) .
2. Narvesen pie mcdonald ieejas-apaļīga sieviete ar rudiem matiem-nemākulīga, tāda sajūta, ka es pie viņas uz mājām esmu atnācis un ko es te meklēju, man nenormāli riebjas tāda attieksme. Neko nezin par atlaidēm, un tiešā tekstā Saka - "es neko nezinu par studentu atlaidēm", sieviete, tev virs kafijas automāta bija rakstīs, ka ar studentu atlaidi kafija maksā 1.20 eiro. Nu vienkārši! Alfa atlaidiet to narvesen pārdevēju, viņa bojā alfas klientiem pašsajūtu.
3. Kristiana pārdevēja ar blondiem matiem. Vnk no comment, nav cilvēks savā vietā, diena-katra diena ja ir darba diena, tā izskatās. Nu nafig tu tur strādā mīļais cilvēk? Ej nadziņus taisi nevis stāvi kā piemineklis zālē.
4. Oniks beta - sieviete gados. Ada zeķes un liekas, ka patraucē, kad ienāk veikalā. Negribu baigi aizvainot un iedziļināties, nu bet absalūti neko nesaprot no tā, ko pārdod.

Visiem šiem darbiniekiem ieteiktu iet strādāt par Rīgas satiksmes kontrolieriem, liks sajusties jūsu klientam ir jums asinīs. Tas jums būtu piemērots amats.

5. Narvesen t/c riga plaza pārdevējs - sīkas olgalvis, kurš pirms tam maximā par kasieri strādāja uz Vienības gatves. Nu baigais gudrītis, vot tas ir savā vietā, esi tur visu mūžu.

Lūdzu atlaidiet šīs no saviem darba pienākumiem, jo sabiedrības apkalpošanu nav izpratuši un kā ir jāizturās pret saviem klientiem. Nosauktajiem uzņēmumiem - varu pateikt tikai to, ka viņi dzen jūsu uzņēmumus mīnusos. Es neeju uz turieni un neiesaku saviem draugiem un radiem to darīt. Un ceru, ka uz turieni atkal atgriezīšos, ja šie darbinieki tiks atlaizti.