Olimpic casino - Rupja attieksme.
Vakar 10 Okt. Iegriezāmies Daugavpils olimpic kazino, kas atrodas uz 18.nov ielas-taču mani sagaidīja nepatīkams pārsteigums - es esot melnajā kaut kādā sarakstā. Uz ko pārjautāju-par ko. Bārmene uzprasīja personas kodu-ko arī nosaucu. Ilgi meklēja kaut ko datorā. Taču atbildi nesaņemu par melno sarakstu. Bet tika izdvests-"Nu labi". Varot palikt.Apvainojos ne pa jokam.Palūdzu darbinieces datus-uz ko man piedraudēja ar apsargu, kas arī atskrēja ar gāzes baloniņu rokās. Paņēmu telefonu lai nofotografētu bārmeni-taču neizdevās. Aizsedza seju ar mapi. Teicu-saukšu policiju. Uz ko tikai bij smīniņi. Tagad es 100%esmu melnajā sarakstā. Bet vismaz zinu par ko. Mani pazemoja citu cilvēku klātbūtnē. Nebijām taču vieni. Murgs. Ļoti neadekvāta uzvedība attiecībā pret klientiem.
Vakar bija 9 datums.
Vienkārši tas bij pēc 24.00.Jau 10.okt.Vajadzeja tad rakstīt- šonakt.
bāc , cik jums interesanta dzīve tais spēļu zālēs
Ticiet man-Daugavpilī pēc 23.00. Pat nav kur pasēdēt. Nevajag pat spēlēt automātus.
Priekš kam. Ja es pateicu-saukšu policiju. Visi sāka smieties. Un kāpēc 40 gadi-ir vecmāmiņa? Skatos-tu visur tikai negatīvus komentārus raksti. Laikam nav ko darīt. Šeit ir sūdzības vispār.