M- lux durvis - Slikts serviss

Pasūtiju metāla ārdurvis- saņēmu ar defektu. Sazinājos ar pārstāvi, nebija nekādu problēmu sakārtot bojātās detaļas apmaiņu. Bet neviens mani nebrīdināja, ka tas ievilksies 2 mēnešus. Pārstāvis neminēja, ka bojātās detaļas ražošana ir aptuveni 30 dienas, un kad pēc tam ir vēl jāgaida kad būs pietiekoši liela krava sakomplektēta, lai to varētu sūtīt uz Latviju, jo ražotne ir Baltkrievijā. Tad kad detaļa sagaidīta man vēl vairāk par nedēļu jāgaida, lai viņu sadarbības partneris atrastu laiku, lai atbrauktu man to detaļu samainīt. Kad jautāju pēc kaut kāda veida kompensācija, tad tādas nepastāvot. Kompānija neesot vainīga ka tik ilgi ir jāgaida, tāds tas apmaiņas process esot.
Rezultātā no šīs 2 mēnešu gaidīšanas varēju izvairīties, ja konsultants būtu elemetāri pateicis aptuveno laiku uz detaļas gaidīšanu. Būtu pieņēmusi lēmumu prasīt atpakaļ naudu un durvis būtu iegādātas citur vai citas, kas neaizņemtu 2 mēnešus.
Ieteikums no manas puses- konsultantiem būtu vairāk un precīzāka info jāsniedz klientiem, lai nesanāk kā man- gaidīt durvis 2 mēnešus!

B