www.sudzibas.lv Lage Ko Rupja apkalpošana

AtrisinātaLage Ko - Rupja apkalpošana

Labdien, es esmu pastāvīgais klients jūsu kafejnīcā Alfā. Esmu ļoti priecīgs par apkalpošanu veikalā TC Alfa un viss personāls ir brīnišķīgs. Divas reizes devos uz TC Galeria Riga kafejnīcu un biju ļoti vīlies. Parasti TC Alfā viņi nes ēdienu uz musu galda un ir ļoti laipni. Galeria Riga pārdevēja ar tumšiem matiem uztaisīja ļoti dusmīgu seju, kad jautāju, vai viņa var atnest uz mana galda ēdienu, kā to vienmēr dara Alfā. Beidzot viņa atnesa manu ēdienu uz mana galda, bet atkal izteicās tā, it kā es būtu viņai parādā naudu. Es biju Ziemassvētku vakarā, es nespēju noticēt šai briesmīgajai attieksmei. Cita pārdevēja teica: mūsu pienākums nav nest ēdienu uz jusu galda. Šausmīgi.Kopš tā laika es nekad neatgriezos uz Galerija Riga kafejnīcu, lai gan pat man patīk jūsu ēdienkarte

Sūdzība veiksmīgi atrisināta Anna Katrina 3 st atpakaļ

Es atvainojos, tas bija Galeria Centrs, kur strādā šīs rupjās pārdevējas

A