www.sudzibas.lv Foto Angels Neizdara līdz galam savu darbu

Foto Angels - Neizdara līdz galam savu darbu

Saņēmu bērnudārza bildes, esmu šokā, mans bērns nav grupas bildē, sazinājos ar kompāniju, atbilde bija tāda kā neesot bērns piedalījies individuālajā fotosesijā, bet individuālās bildes ir. Skumji, jo šīs gads ir pirmais gads bērnudārzā.

05.11.2024

S sannas 06.11.2024

Fotogrāfs vainīgs, ka bērns kaut kur aizklīdis no grupas? Viņam tur audzinātāju nav?

S Sabee 09.11.2024

Ja netēlotu fotošopa masterminds tad būtu daudz labāk vienkārši visus sasēdina uz beņķīša kā kādreiz un nofotografē nevis kautko tur montē kopā kā tādi pamuļķi un pēctam bildē kāds trūkst kādam nogrieztas kājas un rokas visi lido pa gaisu utt... Šo kompāniju galīgi aizstāvēt nevajadzētu bet gan izraidīt no LV beidzot! Tā itkā LV trūktu ļoti labu fototgrāfu, par kuriem tiešām būtu vērts tos 100 eiro maksāt nevis šitie fotošopa dunduki no Lietuvas.