CHEMI GROUP HOLDING SIA - atsauksme

Pateicības vēstule!
Cienījamā Pirmās pilsētas slimnīcas vadība!
Vēlos izteikt patiesu pateicību jūsu iestādes izcilajiem speciālistiem par augsto profesionalitāti, uzmanīgo attieksmi un sirsnīgajām rūpēm, kuras saņēmu šī gada janvāra pirmajā pusē.
10. janvārī jūsu klīnikā man tika veikta visaptveroša kuņģa-zarnu trakta izmeklēšana. Viss noritēja komfortabli, pateicoties personāla uzmanīgajai un iejūtīgajai attieksmei, savukārt modernā aprīkojuma izmantošana radīja drošības un pārliecības sajūtu par augsto diagnostikas kvalitāti.
Īpaša pateicība gastroenteroloģei Ilzei Kikustei par veiktajām manipulācijām, kā arī endoskopijas māsai Līgai Majorei par atbalstu un profesionalitāti. Atsevišķi vēlos pateikties ārstējošajai ārstei Irinai Liepiņai par uzmanīgo uzraudzību un rūpēm ārstēšanas procesā.
Tāpat izsaku dziļu pateicību 11. nodaļas sanitārēm: Jeļenai Pantjušenko, Marutai Ozoliņai un galvenajai māsai Jeļenai Raicei. Viņu patiesā uzmanība, laipnība un sirsnīgā aprūpe radīja ārkārtīgi komfortablus apstākļus un palīdzēja ātrāk atgūties.
Jūsu darbinieki ir īsts cilvēcības un profesionalitātes piemērs. Esmu ļoti apmierināta ar saņemto pakalpojumu kvalitāti un no sirds pateicos par viņu darbu. Novēlu visam kolektīvam stipru veselību, panākumus un labklājību!

Ar cieņu,
Ņina M.

C

Silbalodis 3 st atpakaļ

Viss ir ok, tikai kāds sakars pilsētas 1.slimnīcai ar kaut kādu holdingu?