CDR SIA - Nesaprotu,par ko man jāmaksā 9.75{EUR} 1819
Man mobīlā telefona rēķina pārskatā atsūtīts,ka man jāapmaksā{ CDR SIA,pakalpojuma nr. 08.06.18.-29.06.18. 1819} 9.75 EUR
Nesaprotu par ko un kāpēc man jāmaksā nesaprotamā adresē,bez paskaidrojumiem.
Esmu pensionārs un lūdzu man palīdzēt.
dies vien zina, ko esi izmantojis (labi, pats vai kāds, kas grābstījies ap tavu telefonu)
Man no cdr ari nem nost 2.95 +295. iet klat reikinam ka tas var ta but es nesmu ne kada Vip persona ka es varetu sazinaties ar so uznemumu.mans tel numurs 29438118
Ko CDR SIA var piegādāt par 11 Eur, veicot tikai parastus zvanus un SMS ? Kur skatās LMT?
Manam mob nr krāpnieciskā veidā pievienojušies MobiGW OU un kāš naudu! Tāpat arī CDR SIA!
zvaniet savam telefona operatoram, un atsakiet visus maksas papildus pakalpojumus, man arī pielika 12,05 + 21% par neko, cerams palīdzēs
CDR video SIA , pieslēdzas un ik nedēļu novelk 2.99 par ko? It kā aplikāciju... paši esam vainīgi, neizlasot noteikumus . Es uzskatu , ka tā ir krāpšana! Kāpēc? Man SMS neatnāca ziņojums, cik un kad, par ko un kā jāmaksā! Tas esot minēts līgumā! Kādā līgumā? Es līgumus parakstu elektroniski ar id vai bankas starpniecību. Bet te nē, viss vienkāršāk. Krāpšana! Cilvēki, zvaniet un sūdzaties. Izsakoties. Neklusejam. CDR BEZMAKSŠ NR. 25924722
Vajag apvienoties, rakstiet man uz e-pastu [slēpt]@gmail.com
Konstatēju, ka man arī, jau trīs mēnešus, katru nedēļu noņem 2,99 Eur. Ko darīt?