SIA Sars Auto - Slikts serviss, auto sabojāšana
Aizvedām pie viņiem salabot mūsu auto. Mūsu auto pazuda antifrīz. Pēc pārbaudes mums paziņoja ka jālabo/ jāmaina motors. Visu uzņēmās izdarīt- kā arī papildus lūdzām kārbai samainīt eļļu- teica ka savu darbu prot. Mūsu auto pavadīja pie viņiem remontā var teikt divus mēnešus. Kā arī kopējā summa par remontu izmaksāja ap 5000€. Auto dabūjām atpakaļ pirms ziemassvētkiem. Mums bija divas nedēļa testa laiks, kad atguvām savu auto atpakaļ un samaksājām lielu naudu. Nepabraucām pat divas dienas ka mašīna sāka jocīgi uzvesties- raustīties. Kad visi bija atpakaļ no svētku brīvdienām griezāmies pie viņiem atpakaļ ka mašīna raustās. Kur izbraucot testa braucienu arī viņi to redzēja/ juta. Sarunājām ka pēc vēl nedēļas iedosim viņiem atkal mūsu auto un apskatīs. Tika konstatēts ka vajaga atkal kārbai samainīt eļļu un viss aiziešot- problēmu vairs nebūs. Bet tā nenotika- atkal samaksājām 400€ par neko- problēma nebija novērsta. Pluss pateicām kad tāpatās pazūd antifrīž, uz ko bija atbilde sistēmā kaut kāda problēma, bet konkrēta atbilde jau nebija. Šobrīd mūsu auto tāpatās pazūd antifrīz un problēma nav pazudusi kā arī ir dabojāta auto kārba. Aizdzenot uz citu servisu tikai konstatēts ka kārbas eļļai nemaz nav līmenis pluss trīs dažādas eļļas ielietas. Es vnk nesaprotu kā var mainīt kārbai eļļu un to neieliet līmenī + vēl ieliet trīs dažādas eļļas un ar to visa kārba ir sabojāta. Esam samaksājuši Šampaņa servisam var teikt 5000€ par to ka mašīna nav salabota+ vēl sabojāta. Nevienam neiesaku šo servisu- nevis salabo auto bet SABOJĀ. Sliktākais serviss CĒSĪS SIA SARS AUTO
Šeit ir labs situācijas izklāsts un problēma ir acīm redzama. Par 5.4 k ir sajāta ātrumkārba, plusā antifrīzs turpina tecēt. Vajadzētu sākt ar ptacu, lai serviss vismaz visas problēmas izlabo bez papildus maksas. Vai jāpiestāda tāme no cita servisa, ja jau veikti kādi pēcremonta darbi.
Serviss vispār neuzņemas nekādu atbildību. Savu auto vairs šajā servisā nedošu labot- salabos vēl kaut ko- pārnetā nozīmē sabojās. Tika veiktas sarunas un serviss nav gatavs maksāt vai atmaksāt par nodarītiem bojājumiem. Viņi neuzņemas nekādu atbildību un neatzīst ka ir sabojājuši kārbu+ paņēmuši naudu par darbu kuru reāli dzīvē nemaz nav izdarījuši.
Man pašam ir vecs vag grupas apvidnieks. Gan kārbā, gan razdatkā var liet pat to, kas nav pēc kataloga un tāpat labi iet. Sievai biju nopircis japāni. Arī vecs, bet ļoti jūtīgs uz to, ko lej kārbā. Par nedaudz jaunākiem autiņiem nav ko runāt, tur visam j';abūt čotka. Ir kārbas, kur tiešām ir jāuzjauc mix no kārbas eļļas un piedevām, bet tas viss jādara draudzējoties ar galvu. Es domāju, ka ptac ieteiks kaut ko. Vēl ir visādas 4. studijas u.c, kurus nelabprāt gaida ciemos rukažopi, kuri neuzņemās atbildību.
Mums ir 2017. Gada auto un tur tiešām vajaga visu izdarīt kā nākas. Bet viņi uzskata ka nav pie vainas un pat antifrīza pazušanu un vainas nenovēršamu neuzskata par savu vainu. Būs jāpainteresējas kur vēl var pasūdzēties par šādiem auto servisiem. Lai tauta uzzina par šādiem varoņiem. Kas tikai sabojā auto un nesalabo pat vainu ar kuru pie viņiem vērsāmies. Un noplēš tādu naudu par neko un neuzņemas nekādu atbildību, nekādu.