Saldēti pelmeņi - No jebkura ražotāja
Kā tas nāk, ka saldēto pelmeņu ražotāji nepadomā, ka jauns puisis bada reibināts nekad termiski pilnvērtīgi neapstrādās saldētos pelmeņus tos cepjot. Un šo pelmeņu cepšana notiek itin bieži, jo jauneklis, kurš Maximas veikalā nespēj fokusēt savu fantāziju uz Cēzara salātiem vai avokado ar Mozarellas sieru, pagrābj saldētos pelmeņus ar atklātu nolūku tos uzcept. Aizčāpojot uz īrēto dzīvokli, kurā ir trīs istabas-viena lielā istaba, otra mazā istaba, bet trešā-pārdomu istaba viņš trīcošām rokām saprot, ka nomirs jauns, gaidot, kad pelmeņu kopums uzvārīsies un uzpeldēs. Tāpēc, glābjot sevi no bojā iešanas bada dēļ sāk cept tos pelmeņus, lai tikai ātrāk pierītos tik ļoti, ka ģīmis paliks tik sarkans, ka varēs mēģināt no tā pat piepīpēt. Taču tie pelmeņi tiek tikai viegli apcepti un gaļas surogāts pelmeņu vēderiņā paliek termiski neapstrādāts.
Rezultāts ir nākamajā dienā, kad jādun āmuriem un krāniem jāstrādā lidostā. Pelmeņu jēlēdējs kāju piecirsdams meklē personīgāku krūmāju, kur dot atslodzi pieritējušam zarnu traktam. Un tā tas notika vismas trīs reizes...aizvakar.
Komentāri (1)
Pelmeņi jau tāds urlu paēdiens vien ir, jo tur liek iekšā visu samalto sprāgoņu gaļu.Ja labi paseko Maximas gaļas izcelsmei, tad var manīt tendences, ka lietuvieši savāc visus Latvijā kritušos lopus.Kā jūs domājat, ko viņi ar šiem sprāgoņiem dara? Nu protams-samaļ un iztirgo Maximas tīklā.