www.sudzibas.lv Saldēti pelmeņi No jebkura ražotāja

Saldēti pelmeņi - No jebkura ražotāja

Kā tas nāk, ka saldēto pelmeņu ražotāji nepadomā, ka jauns puisis bada reibināts nekad termiski pilnvērtīgi neapstrādās saldētos pelmeņus tos cepjot. Un šo pelmeņu cepšana notiek itin bieži, jo jauneklis, kurš Maximas veikalā nespēj fokusēt savu fantāziju uz Cēzara salātiem vai avokado ar Mozarellas sieru, pagrābj saldētos pelmeņus ar atklātu nolūku tos uzcept. Aizčāpojot uz īrēto dzīvokli, kurā ir trīs istabas-viena lielā istaba, otra mazā istaba, bet trešā-pārdomu istaba viņš trīcošām rokām saprot, ka nomirs jauns, gaidot, kad pelmeņu kopums uzvārīsies un uzpeldēs. Tāpēc, glābjot sevi no bojā iešanas bada dēļ sāk cept tos pelmeņus, lai tikai ātrāk pierītos tik ļoti, ka ģīmis paliks tik sarkans, ka varēs mēģināt no tā pat piepīpēt. Taču tie pelmeņi tiek tikai viegli apcepti un gaļas surogāts pelmeņu vēderiņā paliek termiski neapstrādāts.
Rezultāts ir nākamajā dienā, kad jādun āmuriem un krāniem jāstrādā lidostā. Pelmeņu jēlēdējs kāju piecirsdams meklē personīgāku krūmāju, kur dot atslodzi pieritējušam zarnu traktam. Un tā tas notika vismas trīs reizes...aizvakar.

M

Komentāri (1)

T ToMihails 04.10.2011

Pelmeņi jau tāds urlu paēdiens vien ir, jo tur liek iekšā visu samalto sprāgoņu gaļu.Ja labi paseko Maximas gaļas izcelsmei, tad var manīt tendences, ka lietuvieši savāc visus Latvijā kritušos lopus.Kā jūs domājat, ko viņi ar šiem sprāgoņiem dara? Nu protams-samaļ un iztirgo Maximas tīklā.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes