Indexo Banka - Sliks serviss

Ir tāda lieta, kad biju izlēmis atvērt Indexo bankas kontu Indexo.lv mājaslapā, ielādēju lietotni, pasūtīju bankas karti. Sagaidīju Indexo bankas karti kura ir par maksu.. saņēmu bankas karti, vēlējos sākt izmantot šīs bankas pakalpojumus bet viss ko bija iespējams darīt tikai ar šo Indexo bankas lietotni tikai saņemt ienākošos maksājumu... veikt pārskaitījumus uz citu banku kontiem iespējams nebija, veikalos pirkumus veikt iespējams nebija... pat naudu no bankas termināļa izņemt es nevarēju tā, kā ja ir doma vērt vaļā šo Indexo banku, tad neieteiktu to darīt jo Jūs nesaņemsiet neko no šīs bankas solītajiem pakalpojumiem.. tikai ienākošos maksājumus.. tā, kā pirms izlemjat vērt vaļā sev šo banku izvērtējiet vai Jums ir nepieciešamas šīs problēmas ar banku, kā arī galvas sāpes.. saka lai rakstot aplikācijas tiešsaites čatā, būšot atbilde 2h laikā jau vairāk, kā 2 h pagājušas atbildes nav..

Tā, kā izvērtējiet vai Jums šādas problēmas ir nepieciešamas..

E

C Christin 3 st atpakaļ

Vai viņiem banka darbojas tikai aplikācijā? Klientu apkalpošanas telefona numurs nav?

E Elvis Vītols 2 st atpakaļ

Telefona numurs ir, bet saka rakstiet mobilās aplikācijas čatā kur atbildi veselu dienu jāgaida.. un atnāk vai pēc 4 h laika vai tikai nākamajā dienā..