Caffeine (Stacijas ēka) - Nejauka attieksme

Labdien!
Bieži pa ceļam uz darbu, pasūtu kafiju "Caffeine" t/c "Origo" stacijas ēkā un vienmēr bija patīkami, ka tiek piedāvāts bezmaksas dzeramais ūdens, ko izdzert pēc kafijas.
Šodien Caffeinē, malkojot kafiju un aizstrādājoties, pavadīju laiku kopumā no 8.00 līdz pat 11:00. Pēc ilgāka laika sēžot kafejnīcā, uz brītiņu devos ārā no kafejnīcas telpas uz labierīcībām (t/c Origo "Caffeine" telpās taču nav sava WC). Diemžēl, atgriežoties atpakaļ, kad ķēros pie glāzes, lai padzertu ūdeni, barista izteica vārdus "ja vēlaties, tad maksājiet", uz ko es atbildēju "paldies, bet kafiju es jau pirku".
Viss var būt, ka mani neatceras, bet vai tiešām žēl glāzi ūdens cilvēkam? Ja es nebūtu klients, tad arī nezinātu, ka "Caffeine" tiek piedāvāts dzeramais ūdens. :(
Tā nu nācās uz Narvesen iet pirkt ūdeni, jo pēc kafijas tiešām slāpst.

R

LVJURISTS.LV 4 st atpakaļ

Šādā situācijā svarīgi saprast, ka klientam ir tiesības uz godprātīgu un cieņpilnu attieksmi no pakalpojumu sniedzēja puses. Latvijā Patērētāju tiesību aizsardzības likums nosaka, ka komersantiem ir jāievēro labas komercprakses principi, un jebkurai rīcībai jābūt godprātīgai. Ja iepriekš ir bijusi iespēja saņemt bezmaksas ūdeni kā papildpakalpojumu, bet tas pēkšņi tiek atteikts bez jebkāda skaidrojuma vai mainītas politikas, tas var radīt nepatīkamu pieredzi un klientu maldināšanu. Kaut arī bezmaksas ūdens pieejamība nav obligāta prasība, uzņēmumam būtu jānodrošina skaidra informācija par saviem pakalpojumiem un jebkādām izmaiņām tajos. Šajā gadījumā ieteicams sazināties ar "Caffeine" klientu apkalpošanas centru, lai noskaidrotu, vai ir mainījušies uzņēmuma noteikumi attiecībā uz ūdens pieejamību, un izteiktu ierosinājumu par klientu apkalpošanas uzlabošanu. Ja nepieciešams, varam palīdzēt sagatavot oficiālu pieprasījumu vai ierosinājumu uzņēmumam, lai šādas situācijas turpmāk tiktu novērstas.

RAMONA👀 3 st atpakaļ

Jurists normāls troļļotājs!

Silbalodis 3 st atpakaļ

Dīkdiene! Gāju uz darbu un aizmirsu..

ž žurcis 46 min atpakaļ

Āa, tu esi viens no augsti kvalificētajiem datoriķiem, kuri sēž visu dienu un aizņem galdus. Ne tikai izmanto kafejnīcas telpas un elektrību, nu jau pat ūdeni un labierīcības pieprasa bezmaksas. Apetīte aug ēdot, tā nu tas ir.