Reitings Veikali
ProVento - Nodokļus nemaksā.
Nodokļus nemaksā, uzņem cilvēkus darbā, līgumu neizveido atrunājoties ar grāmatvedes slimības iemeslu. Pats kantoris strādā ar mērķi nopelnīt ātrāk nepievēršot uzmanību preces kvalitātei. Neiesaku iegādāties preci. Nekvalitatīvs Ķīnas ražojums. Ar 80% rūpnīcas brāķiem.
Rimi - Bojāti/nekvalitatīvi pārtikas produkti
Nesen nopirku Briāna rimi krabju nūjiņas, šodien 23.10 atvēru krabju nūjiņas ar derīguma datumu 14.11. un tās ir ne tikai nereāli smirdīgas bet pat gļotainas. Ledusskapī stāv vēl viena tāda neatvērta paka, gan jau tik pat gļotaina. Tā arī nav pirmā reize, no šī rimi vairrākkārt esmu iegrābusies sliktās krabju nūjiņās, sliktā tofu (vismaz 3 reizes), un pat dažos sliktos dārzeņos, kur iekšas ir sākušas bojāties. Faktiski varētu katru vakaru skraidīt uz rimi un skaidroties, ja tam būtu spēks. Plu...
Maxima - Raffaello
Es redzēju akcijas avīze kā iet 30% uz Raffaello konfektēm.
Aizgāju uz veikalu paņemt Raffaello
Pienācu pie kases bet kasse neradā atlAidi
Iet pa pilnai cenei kāpēc?
Es staigāju katru dienu bet nekas nemainās Raffaello iet pa pilnai cenei!
Afleks Baltic SIA - Krāpšana, dokumentu viltošana!
Viltoti TUV sertifikāti!
Neeksistējoši ražotāji!
Nepatiess apraksts/informācija par precēm!
Piedalās dažādās izstādēs ar apmeklētājiem bīstamām iekārtām! Esmu ieguvis neatkarīga
, sertificēta eksperta slēdzienu par konkrēti manis iegādāto malkas zāģi/ skaldītājs! Virkne neatbilstības norādītajai informācijai! Virkne veselības/ dzīvības apdraudējumu riski!
U.c.
Šeit sīkāk par manu pieredzi!
Dalies! Tautai jāzina "varoņi"!
LIDL - Lidl klientu serviss nerisina pretenzijas
Lidl iegādāts gludeklis nokalpoja gadu un pāris mēnešus. Vērsos veikalā, lai saņemtu samaksāto summu, jo garantija ir spēkā. Veikals čeku pārbaudīja, bet teica, ka nevar palīdzēt, jo šis čeks vairs viņu datu bāzē nav pieejams. Ieteikums bija vērsties klientu servisā. Klientu serviss sūdzību pieņēma un solīja tuvākajās dienās atsūtīt kurjeru, lai gludekli aizvestu un remontu, jo pirkuma summu tomēr nevar izmaksāt. Minēju, ka gludeklis ir sadzīvē nepieciešama lieta un patērētāju tiesību...
Bonaselect.lv - Slikts serviss. Nepārbauda kvalitāti. Absurdi dārga piegāde un neērts darba laiks
# Sūdzība par Bonaselect
Esmu dziļi vīlusies par sadarbību ar Bonaselect un vēlos izteikt savu neapmierinātību.
Pasūtīju plauktu, kas tika piegādāts mēnesi agrāk nekā norādītais termiņš pasūtījumā. Tas radīja būtiskas neērtības, jo plānoju, ka prece ieradīsies tieši remonta beigās.
Kad sazinājos ar uzņēmumu, lai noskaidrotu iespējas:
- Viņi nevar uzglabāt preci pat nedēļu
- Nestrādā nedēļas nogalēs
- Strādā tikai darba dienās un tikai līdz 16:00
- Visi risinājumi jāmeklē klientam...
MEGO Adrese: Kurzemes iela 2A, Tukums, Tukuma nov. Taromāts - Taromāts neiedod č
Nodevu Mego taromātā pudeles par 2,70 EUR. Kupons drukātās, bet neiznāca ārpusē. Tuvumā strādājošā pārdevēja teica, ka viņai nav laika palīdzēt, pēc kāda laika tomēr pienāca, atslēdza aparātu, izmeta kaut kādus papīrīšus un teica, ka nevarot palīdzēt.Tas notika 2025.g 19.oktobrī ap 15:00. Taras nodošanas process tā jau ir pazemojošs, jo jāstaigā no viena veikala uz otru, meklējot kur taromāts darbojas. Arī šoreiz devos uz Mego jau no Maxima taromāta.
Laundromat - Komunikācija
Izmantoju Laundromat pakalpojumus, viss apmierina, taču darbinieku, kuru sazvanīju pa norādīto tel.nr., komunikācija ir ļoti nepatīkama. Kļūdas pēc pārāk ātri mēģinot izņemt veļu, durvis nobloķējās. Sazvanot darbinieci ne tikai saņemu apvainojumu, cik pati vainīga, bet arī nekādas pretimnākšanas par to, ko darīt tālāk, kas sekos. Viss jāvelk ārā pašai. Tonis un komunikācija nudien nebija vietā, kad pakalpojuma saņēmējs nonācis neapskaužamā situācijā.
Jysk - Serviss…
Sūdzība par darbinieku uzvedību Daugavpils JYSK veikalā
Vēlos vērst uzmanību uz atkārtotu un jau ilgstoši novērojamu situāciju JYSK veikalā Daugavpilī. Esmu regulārs šī veikala apmeklētājs, un diemžēl jāsaka, ka katru reizi sastopos ar vienu un to pašu – divi konkrēti darbinieki konsekventi nepilda savus pienākumus un ignorē klientus.
Runa ir par darbinieci (I, gaišmataina meitene vārdus nesaukšu), kas parasti atrodas pie kases, un kādu vīriešu kārtas darbinieku, kura vārdu diemžēl nepamanīju...
Maxima - Slikts serviss
Pēc darba nogurusi iegāju veikalā nopirkt maizi.Stāvot rindā pie kasieres Daigas pienāca sieviete gados un pajautāja kā aizsniegt preci no augšējā plaukta.Kasiere pateica,ka mazliet jāuzgaida un apkalpoja pircēju.Pienāk mana rinda,kasiere neko nesakot vienkārši pieceļas un aiziet.Aiz manis neviens rindā nestāvēja.Saprotu,ka aizgāja palīdzēt tai sievietei gados.Stāvu kasē ar savu maizi un gaidu kad kasiere nāks mani apkalpot,bet neviens atpakaļ nenāk.Atstāju maizi uz kases lentes un gāju ārā no...
Maxima - Sliktākais veikals Bolderājā
Labvakar, Es diemžēl vēlos izteikt neapmierinātību ar direktori Maxima, Plēksnes 8. Šodien mēs apbraukājām 3 veikalus Bolderājā, un tieši šeit nebija atrodama neviena no nepieciešamajām precēm. Ļoti žēl par tik vāju darbu.
Maxima - Labakajs vēikals Bolderajā
Labvakar,Es tiešām vēlos uzslavēt direktore Maxima . Plēksnes 8.Šodien mēs braucām ar 3 Maksimāx Bolderajā un Visas nepieciešamās prēces bija atrodamas tikai tur, Paldies par darbu,
Maxima - Garīgi atpalikusi vadība
Nekam nederīgais, bez jebkādas cieņas esošais maxima ofiss, jūs tur visi dauni esat vai kā? Līvānu mazajā maxima jau kuri nedēļu ir kasieru trūkums, bet šodiena vispār ir izcilības paraugs, meitene visu laiku klepo skauda punkojas izskatās ka viņai ir vismaz 38 temperatūra, un uz jautājumu meitenīt jūs par slimības lapu esat dzirdējusi, atbilde izcila nav kas strādā
Maxima - Pretīga un pazemojoša attieksme
14.10.2025 mazliet pāri 19: 00 iegāju Dzērves ielas maxima veikalā, lai nopirktu produktus vakariņām, pie ieejas pamanīju ziedus un nofotografēju tos, lai aizsūtītu mammai un viņa varētu izvēlēties, kurus man viņai nopirkt, neko daudz nedomājot ieliku telefonu mēteļa kabatā un paņēmu groziņu, devos tālāk, kad pēkšņi man no muguras skaļa balsī bļauj vīrietis: "atvainojiet! ", nepievērsu uzmanību, jo nešķita, ka tas varētu būt tēmēts uz mani, bet viņš skaļā balsī bļāva atkal: "atvainojiet! ", tad...
KOG SIA - Мошенники
Продают товары на 220.lv под названием "e-KOG". Прислали вместо заказа 39503070 на сумму 79.95 евро гирлянду и рождественскую лампу. Упаковки этого мусора были вскрыты, так что это целеноправленное мошеничество, сомнений никаких. На мой запрос когда собираются возвращать деньги никакой реакции, покрайней мере пока.
Maxima - Iepakojuma kvalitāte
Šodien MAXIMA iepirkos Skaistuma festivālā. Kārtējo reizi aizmirsu pārbaudīt iepakojumam korķi. Izrādās bija vaļā. Līdz mājām aizvedu tukšu flakonu 150 ml sejas mazgāšanai putas... . Viss izlijis mašīnas salonā!. Liels Paldies, MAXIMA! Šī nav pirmā reize. Arī otrā Bauskas MAXIMA veikalā Pionieru ielā 2 ir gadījies nopirkt veļas mīkstinātāju un marinētas bietes burkā. Šķidrums iztecējis iepirkumu maisā. Gāzēts minerālūdens vienmēr iet pa gaisu, kad atver vaļā korķi, Vafeles gandrīz vienmēr ir sadrupušas iepakojumos. Nez kāpēc citos veikalos nekas ṣ̌āds nekad nav gadījies.
Rimi - Slikts serviss
Slikts serviss žēl kw nepaņēmu čeku, bet nopirku kafiju un netīšām izlija kafija. Samaksāju par izlietu kafiju un pārdevējā pat nepiedāvāja jaunu paņemt. Sanāk samaksāju par izlietu kafijas krūzīti. Loti nelaipni.
Iizii.eu - Slikts serviss
Pasūtījumu apmaksāju jau septembrī, kad veikals apstiprināja, ka prece ir noliktavā un pieejama pēc 5-10 dienām. Pēc tam vairākas nedēļas saņēmu tikai neskaidras atbildes — ka piegāde kavējas, ka noliktavas dati kļūdaini utt. , līdz beidzot paziņoja, ka preces vispār nav (kopā pazaudētas 3 nedēļas) . Tikmēr mājaslapā tā joprojām tiek rādīta kā pieejama, tātad klienti tiek maldināti. Visa pieredze bija ārkārtīgi nepatīkama. Neesmu saņēmis ne preci, ne korektu informāciju. Iesaku nekad nesadarboties ar šo veikalu.
Rimi - Krāpšana
Actimel dzēriens RIMI tiek reklamēts TV par 3.39 eur, bet aizejot uz veikalu cena ir 3.99 eur un arī RIMI e-veikalā cena ir 3.99 eur, pārsteidzoša pircēju maldināšana TV ekrānos, vai varbūt varētu arī Tv reklāmā norādīt kuros veikalos ir pieejams šis Actimel par reklamēto cenu
Rimi - Krāpšana
Pa Tv reklamētā cena 3.39 eur, bet aizejot uz veikalu 3.99 eur un e-veikalā arī, bezkaunīga pircēju maldināšana ( skat pievienotos attēlus)