www.sudzibas.lv Wolt Latvija, SIA 40203027461 Slikts serviss, cieņas un goda aizskaršana

Wolt Latvija, SIA 40203027461 - Slikts serviss, cieņas un goda aizskaršana

Vēlos informēt sabiedrību par nepieņemamu pieredzi, ko nesen piedzīvoju, izmantojot uzņēmuma “Wolt Latvija, SIA” piegādes pakalpojumus. Pasūtījuma piegādes laikā man pasūtītie produkti tika sabojāti un izlieti vēl pirms es saņēmu iespēju tos pārbaudīt vai pieņemt.

Turklāt uzņēmuma piegādātājs, kurjers, rīkojās agresīvi, izvirzīja nepamatotus apvainojumus, vainojot mani par radītajiem bojājumiem un netīrību, un atteicās savākt savas radītās nekārtības koplietošanas kāpņu telpā. Klientam tika atstāts pienākums sakopt viņa radīto piesārņojumu pašam, bez jebkādas palīdzības.

Papildus informācija:

Uzņēmuma pārstāvis izturējās agresīvi, rupji un pielietoja personas godu un cieņu aizskarošus izteikumus.
Neskatoties uz klienta lūgumiem situāciju atrisināt civilizēti, kurjers turpināja izturēties nepieklājīgi un atstāja telpas, paziņodams, ka var saukt policiju – acīmredzami ignorējot savu atbildību un profesionālās ētikas normas.
Situācijas eskalācijas rezultātā klients cieta gan materiālus, gan nemateriālus zaudējumus, tostarp emocionālu stresu.
Sarakstē ar uzņēmuma klientu atbalsta dienestu tika pausta nožēla un piedāvāta daļēja kompensācija, tomēr uzņēmuma pārstāvji nebija gatavi adekvāti segt radītos zaudējumus un emocionālo kaitējumu.
(Attēla/sarakstes materiāls pielikumā ilustrē incidentu un atbalsta dienesta komunikāciju.)

Aicinājums sabiedrībai:
Pamatojoties uz iepriekš minēto, aicinu patērētājus izvērtēt iespējamos riskus, izmantojot šī pakalpojumu sniedzēja – “Wolt Latvija, SIA” – pakalpojumus.

Šāda uzņēmuma pārstāvju rīcība liecina par iespējamu uzņēmuma iekšējo kvalitātes standartu nepilnību, klientu drošības un tiesību neievērošanu, kā arī nespēju nodrošināt godprātīgu un profesionālu attieksmi.

Lūdzu, izturieties piesardzīgi, izvēloties pakalpojumu sniedzējus, un apsveriet alternatīvas, kas nodrošina kvalitatīvu pakalpojumu, atbilstošu klientu apkalpošanu un cieņas pilnu attieksmi.

Ar cieņu!

D