www.sudzibas.lv 1a.lv Nepērciet datorus ar Windows operētājssistēmu

1a.lv - Nepērciet datorus ar Windows operētājssistēmu

Tika nopirkts portatīvais dators 2013.gada janvārī ACER ASPIRE V7-582, pa toreiz 850 Ls, jauns modelis ar Windows 8 operētājssistēmu (tagad šis dators jauns maksā vidēji 450-500 eur). 1. problēma bija ar atjauninājumu no Windows 8 uz Windows 8.1, dators nelādējās tālāk par startu pēc atjauninājuma, ok aiznesu datoru šiem uz servisu 1 nedēļas laikā visu sataisa, kad jautāju, kas par problēmu bijusi, pasaka, ka iemetusies sistēmas kļūda un vajadzēja windows atgriezt atpakaļ un tad atjaunot no jauna. Tagad nolēmu atjaunoties uz Windows 10, līdzīga problēma, tikai šoreiz prasa aktivizācijas kodu, zvanīju pa taisno uz Microsoft, lai palīdz tikt galā, jo vadu īsto kodu, bet met ārā kļūdu, kods ir īstais, jo vadot iekšā citu kodu raksta ka šāds aktivizācijas kods neeksistē. Pēc sarunas ar Microsoft operātori 20 minūšu laikā, tikām pie tā ka viņa paskaidroja, kas par problēmu, ka man stāv kooperatīvā licenze uz 20 datoriem. Līdz ar to viņiem ir savādāk jāinstalē Windows 10 ar parasto instalāciju vien neiztiksi. Tur jāielogojas mājas lapā, jāaizpilda pieteikums un nedēļas laikā iedos aktivizācijas kodus, kā arī izskaidroja kāpēc problēmas bija ar apgreidu uz Win 8.1, ka tur arī vien ar apgreidu nepietiek. Paskatoties dziļāk pateica, Ka bija pieprasījums uz Win 8.1 kodu vairākos datumos un viens no šiem datumiem sakrīt ar to datumu, kad mans dators atradās servisā. Līdz ar to tiek secināts, ka www.1a.lv tiek melots klientiem piedāvājot portatīvos datorus ar Windows licenzēm, licenze maksā uz vienu datoru 120-160 Eur, uz 20 lietotājiem no 350 līdz 500 eur, sanāk izdevīgs ietaupījums, bet netiek domāts par cilvēkiem, ja tie sagrib atjaunoties. Tas nebūs iespējams! Pie iegādes iesaku pazvanīt uz Microsoft Latvia un nosaucot sērijas numuru noskaidrot vai Jūsu licenze ir kooperatīvā vai indviduālā.

R

Komentāri (4)

1a.lv Pārstāvja atbilde 07.09.2015

Sveiki. Ļoti atvainojamies par sagādātām neērtībām, lūdzu precizējiet datora sērijas numuru, lai varam noskaidrot no servisa centra par šo situāciju.

N nebremze 07.09.2015

Hmm, paldies par padomu, nezinaju, ka šāda situācija vispār var būt

R ri4y 08.09.2015

Lūdzu atsūtiet e-pastu uz kuru varu aizsūtīt sērijas numuru, jo kā zināms, sērijas numurs ir tas pats kas imei pareizajās rokās zinot serijas numuru var pieslēgties pie datora, kad tas ir tīklā nozogot datus vai bloķēt piekļuvi datoram, Piektdien greizos pie datora izplatītāja, kuru arī noskaidroju pēc sērijas numura, izskaidroju situāciju un pateicu, ka ja nepieciešams varu no Microsoft Latvia dabūt apstiprinājumu, ka man mājas portatīvajam datoram uzlikuši kooperatīvo licenzi. Uz ko man piedāvāja ierasties sestdienā pie viņiem uz biroju. Kur vienojāmies, ka man bez maksas vienu reizi ir iespējams iztīrīt portatīvo datoru no putekļiem, kā arī windows 10 Home 64B operatīvās sistēmas, kā arī disks ar Microsoft Office 365, kā arī bezmaksas instalāciju.

1a.lv Pārstāvja atbilde 09.09.2015

Sveiki, atsūtiet lūdzu sērijas numuru uz e-pastu [email protected], lai varam sazināties ar servisu un precizēt, kāpēc radās šāda situācija un pieprasīsim, lai tas vairāk neatkārtojas. Vēlreiz atvainojamies par sagādātām neērtībām.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes